huishoudtips

Wat betekenen gevarensymbolen op schoonmaakproducten?

Alle huishoudchemicaliën zoals was- en reinigingsmiddelen, grootsteenontstopper, oplosmiddelen, lijmen, verven, afbijtmiddelen, autoproducten, antivries, koelvloeistof en ongedierte- en onkruidbestrijding krijgen andere gevaaretiketten. Het is belangrijk om hierop te letten om jezelf en je huishoudhulp goed te kunnen beschermen tegen gevaar.
14-05-2021
2 min.
Wat betekenen gevarensymbolen op schoonmaakproducten?
Pexels Anete Lusina 5723267
Portret Neriman
personeel

Achter de schermen bij Neriman, onze consulente van kantoor Koersel

Neriman Tekgoz werkt al 2 jaar als consulente bij Assist at Home Koersel. Ze is verpleegkundige van opleiding, maar hield niet van de wisselende uren.
10-05-2021
5 min.
Marijke
personeel

Achter de schermen bij Marijke, administratief bediende in Asse

Marijke Lockkamper is al 7 jaar in dienst bij Assist at Home Asse. Ooit ging ze op zoek naar extra uren als huishoudhulp ondertussen is ze doorgegroeid tot administratief medewerkster van het kantoor.
23-04-2021
4 min.
Jana Geelen Assist At Home Hasselt
personeel

Achter de schermen bij Jana, onze consulente in kantoor Hasselt en Alken

Jana Geelen werkt al bijna 8 jaar als consulente in het kantoor in Hasselt en Alken. We horen even bij haar wat ze leuk vindt aan haar job, hoe de band is met haar huishoudhulpen en hoe zij omgaat met de klanten.
20-04-2021
5 min.
Assist At Home Consulente Messalina
personeel

Achter de schermen bij Messalina, onze consulente van kantoor Lokeren-Waasmunster-Lochristi

Messalina Diercks werkt al bijna 1 jaar als consulente in het kantoor van Lokeren. Haar vorige job was in de horeca, maar Messalina was meer administratief aangelegd. Wij horen even bij Messalina wat ze leuk vindt aan haar job en wat ze allemaal doet om de poetshulpen zich thuis te laten voelen.
31-03-2021
4 min.
Josee Lauwens Assist At Home Mechelen 2
personeel

Achter de schermen bij Josée, consulente in kantoor Mechelen

Josée Lauwens werkt sinds 9 jaar bij Assist at Home Mechelen. Ze is doorgegroeid van huishoudhulp naar jobcoach en administratief bediende, tot consulente. Wij horen even bij haar wat ze leuk vindt aan haar job en wat ze allemaal doet om de poetshulpen zich thuis te laten voelen.
03-03-2021
3 min.
Portret Kelly
personeel

Achter de schermen bij Kelly, onze consulente in kantoor Asse

Kelly Paerewyck werkt sinds 1.5 jaar als consulente in het kantoor in Asse. Ze had tot dan toe vooral ervaring in de productsector, maar toch voelt ze zich thuis in de dienstensector. We horen even bij haar wat ze leuk vindt aan haar job, hoe de band is met haar huishoudhulpen en hoe zij omgaat met de klanten.
24-02-2021
6 min.
Foto Nathalie Van Rompu
personeel

Achter de schermen bij directeur Nathalie Van Rompu

Nathalie werkt al 4 jaar voor Vebego België, waarvan 3.5 jaar als directeur van Assist at Home.
02-02-2021
3 min.
Onderwerpen