Informatie strijkatelier

Nood aan strijkhulp? Assist at Home heeft de oplossing!
Breng je schone was binnen in een van de strijkateliers of afhaalpunten en laat jouw strijk onder handen nemen door professionele strijksters. Je kan je gestreken wasgoed binnen de 3 werkdagen afhalen.

Assist at Home heeft verschillende kantoren met strijkdienst en afhaalpunten in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Close Up Computermuis

Vul hier je aanvraag in voor strijkhulp

Hoe werken we concreet?

  • Tijdens Corona zijn de regels anders, normaal is de strijk na 3 dagen klaar.
  • Kapstokken en eventueel stijfsel zelf mee te brengen.
  • Wij strijken met dienstencheques. De betaling kan met papieren of elektronische cheques.

Strijkatelier prijzen
Voor de strijkdienst werkt Assist at Home met een puntensysteem. Een dienstencheque is 60 punten waard. Vanaf 1 januari 2019 hanteren we een vaste korting van 20% op de strijkpunten. Per cheque werken we voortaan wel met een bijdrage van 1,5 euro administratieve kost. Dit bedrag wordt gebruikt om de service zo professioneel mogelijk te laten verlopen: voor onderhoud van de toestellen, aankoop van materialen, opleiding van het personeel, …


Wat is dan de totale vermindering in 2021 per cheque?
De prijs van een dienstencheque is 9 euro. 9 euro – 1,8 euro korting op de punten + 1,5 euro administratieve kost. Dit betekent voor de klant een besparing van 30 cent per cheque.


Extra korting voor bestaande klanten
Komt Assist at Home ook al langs om te poetsen bij jou thuis? Dan krijg je 15% extra korting op de strijk!


Voorbeeld puntensysteem strijkdienst
De volledige lijst vind je hier.

Prijslijst strijk

Ons puntensysteem

Wij gebruiken een puntensysteem voor de strijk: elk punt staat voor 1 minuut. Zo kan je voor 1 dienstencheque bijvoorbeeld 6 hemden laten strijken. Zoals je hierboven kon lezen, verlaagden wij het puntensysteem en betaal je nu minder dan voordien.

Strijkateliers Dienstencheques