Tevreden poetshulpen

Ik zoek werk als poetsvrouw

Huishoudhulp vacature Zottegem

Assist at Home is dringend op zoek naar mannen of vrouwen om te werken als poetshulp. Het betreft een deeltijdse regeling en ervaring in schoonmaak is een pluspunt. 
Functiegroep

Poetshulp

Locatie

België

Regio

Zottegem

Salarisindicatie

Hangt af van ervaring

Dienstverband

Deeltijds

Bekijk deze vacature

Alle jobs als poetshulp

Assist at Home heeft 16 kantoren over heel Vlaanderen. Wil je zien of er in jouw regio ook vacatures openstaan als huishoudhulp? Wij hebben ook strijkateliers. Bekijk onze mogelijkheden!

Vacatures huishoudhulp

Hoe beschermen wij onze huishoudhulpen?

Samen tegen Corona

Onze medewerkers zijn altijd belangrijk en tijdens Corona-tijden zorgen we extra goed voor hen. Deze instructies geven wij mee aan klanten en huishoudhulpen: - De klant moet zich naar een andere ruimte begeven - Onze huishoudhulpen moeten altijd met handschoenen werken. - Zij beginnen de dag met desinfecteren of schoonmaken van de belangrijkste aanraakpunten. - De veiligheid van de huishoudhulp staat voorop: is de werkplek niet in orde, dan wordt er niet gewerkt. #samentegencorona

We zijn terug opgestart op 4 mei voor de huishoudhulpen en klanten die willen. Dit doen we met materialen: gelaatsschermen, mondmaskers, handgel, handschoenen.

Waarom werken bij Assist at Home?

5 redenen om bij Assist at Home aan de slag te gaan

- flexibele werkuren - een vast contract & correct loon - het is meer dan poetsen alleen - deel van een stabiel bedrijf: meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheques - je bent geen nummer: JIJ bent belangrijk! Stap gerust binnen voor een kop koffie en een eerste gesprek!

Wat bieden wij?

- Loon op tijd betaald - Extra's: eindejaarspremie, vakantiegeld, maaltijdcheques, kilometervergoeding, kledijvergoeding, werkkledij, tussenkomst in telefoonkosten - Geen weekend- of avondwerk - Verlof zelf te kiezen - Je start meestal met 19u per week, dit kan uitbreiden naar 38u per week als er in jouw regio voldoende klanten zijn - Je werkt voor gezinnen, ouderen en soms ook mensen met een beperking. Samen kiezen we wat het beste bij jou past. - Opleiding (2 dagen) in de Assist Academy

Wat moet je kunnen als huishoudhulp?

Jouw taken

- schoonmaken - bedden verversen en opdekken - afwassen en afdrogen - ramen poetsen - wassen - strijken - boodschappen doen - koken

Wat zoeken wij?

- Je bent enthousiast, stipt en flexibel. - Je kan zelfstandig werken en je taken goed plannen. - (Beperkte) ervaring in schoonmaak is een pluspunt. - Eigen vervoer is handig.

Deel dit artikel: